Geschiedenis van ons bedrijf

Peter van der Meij is geboren op de kwekerij van zijn ouders. Daar hielp hij als kind al mee in het bedrijf en al op zijn 17e startte hij zijn eigen bloemenwinkel in Noordwijk aan Zee. Na vier jaar verkocht hij zijn winkel om aan de slag te kunnen gaan als bloemeninkoper van tulpen en zomerbloemen bij één van de grootste exporteurs in het luxe segment. Als inkoper heeft hij zich verder doorontwikkeld bij (destijds) Dingeman van Starkenburg. Daar is hij uitgegroeid tot een specialist in alle exclusieve bloemen en noviteiten.

Na 12 jaar was de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging naast zijn reguliere werk: een bloemenstandplaats op de zaterdagmarkt in Castricum. Al na een jaar besloot hij om volledig als zelfstandig ondernemer door te gaan.

Inmiddels is M&M Pure Flowers te vinden op vijf verschillende markten en in december 2014 kwam daar een vaste bloemenkiosk aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag bij. Dat neemt niet weg dat Peter van der Meij altijd blijft zoeken naar nieuwe uitdagingen. Om die te realiseren kan hij rekenen op een hele fijne groep van enthousiaste en creatieve mensen om hem heen. Allemaal hebben zij hetzelfde doel: het creëren van de mooiste bloemcreaties!

Back to top